Echipa

Candidații PSD la Consiliul Local Galați

Ilie Zanfir
Ilie Zanfir

64 de ani, Profesor

 

Este profesor, doctor în filologie și jurnalism, director al Bibiliotecii Judetene “V.A. Urechia” din Galați . Este autorul a numeroase cărți și monografii, promotor al culturii în municipiul Galați, prin Salonul  “Axis Libris ” și a târgului național de cărți desfășurat anual, în luna mai.
 Este consilier local din 2001, membru al Comisiei de Cultură în Consiliul Local. La baza candidaturii sale se află experiența, performanța și excelența în activitatea organizatorică, administrativă și cultural – educativă a municipiului Galați.
 “Sunt mândru să fac parte dintr-o echipă care vrea să schimbe ceea ce nu ne place în Galați. Am încredere în echipa PSD, în Ionuț Pucheanu și în programului lui administrativ. Împreună promovăm schimbarea în care credem”
Enache Cristian Sorin
Enache Cristian Sorin

48 de ani, Inginer

 

Este de profesie inginer metalurgic și în prezent este consilier local.  În perioada 2009-2010 a ocupat funcția de Director al Sistemului de Gospodărire Apele Române. De asemenea, candidatul PSD a fost membru ȋn consiliul de administraţie al APATERM şi al TRANSURB.
 „Cred ȋn respectarea calității actului decizional printr-o corectă analiză și informare, abilitatea de a păstra echilibrul și motivația în echipa, flexibilitate si cooperare în vederea maximizării tuturor rezultatelor. Cred în potențialul echipei PSD, cred în schimbare și în capacitatea lui Ionuț Pucheanu de a schimba Galațiul”
Costea Marcela-Daniela
Costea Marcela-Daniela

47 de ani, Economist Inginer

 

Are o solidă pregătire educațională și profesională, aplicată atât în domeniul tehnic cât și în  cel economic. Candidează la Consiliul Local pe lista PSD pentru a-și aduce contribuția la o echipă administrativă performantă, de care Galațiul are nevoie.
Candidez pentru funcția de consilier local pentru că știu că mă pot baza pe o echipă cu viziune și cu putere de muncă. PSD are oameni competenți, preofesioniști, bine pregătiți, care își doresc să muncească pentru Galați. Împreună cu Ionuț Pucheanu, la primăria municipiului, vom renaște economic și industrial. Unde există voință, există o cale a Schimbării!’’
Ardean Bogdan Ionuț
Ardean Bogdan Ionuț

35 de ani, Inginer

 

Sunt un om calculat și mi-a plăcut întotdeauna să fac toate lucrurile la timpul lor. Am finalizat studiile post-universitare, mi-am întemeiat o familie, am devenit tată. În aproape 14 ani de experiență profesională am reușit să dovedesc că se poate.
De 8 ani mă ocup de atragerea fondurilor europene. Am reușit să fiu implicat atât în scrierea, cât și în implementarea de proiecte europene care au adus beneficii Galațiului și locuitorilor săi. Vreau să îmi pun toată energia în folosul lor.
Sunt tânăr și am decis să mă implic în administratia publică locală alături de o echipă nouă și performantă, alături de Ionuț Pucheanu! « Vreau să fiu parte din Schimbarea în care Credem!»
Ciupercă Silviana
Ciupercă Silviana

48 de ani, Profesor

 

Consider că atât activitatea profesională cât și profilul meu uman reprezintă atuurile ce stau baza carierei mele.
 De-a lungul timpului am demonstrat faptul că sociabilitatea, empatia, spiritul deschis la tot ce înseamnă noutate, schimbare, constituie parte integrantă a structurii mele interioare. Am știut mereu să răspund pozitiv provocărilor care aveau să îmi aducă posibilitatea de a cunoaște oameni noi,  lucruri noi.
Spiritul de echipă a fost de asemenea o constantă a traiectoriei mele profesionale și umane. Eforturile mele s-au canalizat mereu între ajutorul oferit celorlalți, necondiționat, zâmbetul celui ajutat de mine fiind singura recompensă.
Galațiul are nevoie astăzi de oameni tineri, de oameni competenți care vor să facă o schimbare adevărată, de care Galațiul are neapărată nevoie. Împreună cu Ionuț Pucheanu, echipa consilierilor PSD va susține proiectele de care orașul nostru are neapărată nevoie – investiții, locuri de muncă, infrastructură modernă.
Bogatu Hristache
Bogatu Hristache

62 de ani, Consilier Juridic

 

Este de profesie consilier juridic și are o vasta experiență în domeniul transportului, atât la nivel local, cât și național. Este consilier local din anul 2000, iar în prezent este membru în Comisia pentru Servicii Publice, Gospodărie Comunală, Comerț și Privatizare. Este implicat în activitatea sindicală a transportatorilor și în administrația publică locală.

Galațiul merită o echipă profesionistă, de oameni tineri, care au dovedit performanță în activitatea lor. Gălățenii au nevoie de o schimbare în care să creadă, de un primar dedicat și de o echipă puternică de consilieri locali. Ionuț Pucheanu este primarul de care Galațiul are nevoie!’’

Andrei Lucian Valeriu
Andrei Lucian Valeriu

37 de ani, Inginer

 

Are o experiență de 12 ani în domeniul transporturilor și logisticii. De asemenea, are expertiză în managementul calității și în domeniul IT. De-a lungul carierei sale, Andrei a coordonat echipe care gestionează situații ce țin de siguranța circulației, logistică și a implementat noi modalități de abordare a problemelor care țin de transporturi. Este o persoană cu un simț civic dezvoltat, implicat în problemele comunității locale.

Orașul nostru trebuie să intre într-o etapă de dezvoltare care să pună pe primul loc nevoile gălățenilor. Galațiul are nevoie de locuri de muncă și de investiții, de drumuri și de trotuare refăcute. Cu toții ne dorim un oraș curat, sigur, în care să ne facă plăcere să trăim. Fac parte dintr-o echipă câștigătoare și îl susținem  cu toții pe Ionuț Pucheanu, candidatul de care Galațiul are nevoie!’’

Cocu Desilia
Cocu Desilia

47 de ani, Consilier Juridic

 

Este de profesie consilier juridic, cu o vasta experiență profesională în care a fost permanent în contact cu gălățenii, aflându-le problemele și contribuind la rezolvarea acestora.  Este consilier local din 2012 și are experiența necesară pentru rezolvarea problemelor orasului Galati.

Avem nevoie de oameni implicați, harnici și dornici de schimbare! Ionuț Pucheanu este candidatul la Primăria Galați capabil să facă o schimbare, prin muncă și dorință de a  schimba în bine orașul  nostru. ’’

Vasile Claudiu Ionuț
Vasile Claudiu Ionuț

37 de ani, Medic

 

Are 37 de ani și este medic specialist psihiatru la Spitalul de Psihiatrie Elisabeta Doamna din Galați. Este asistent universitar în cadrul Facultății de Medicină și Farmacie Galati, doctorand al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila Bucuresti. Este o persoană foarte ambitioasă, un bun organizator, perseverent și deschis în permanență la dialog. Este preocupat să găsească soluții la problemele din oraș și să le implementeze într-un timp cât mai scurt.

Susțin cu toată tăria candidatura lui Ionuț Pucheanu la funcția de Primar al Municipiului Galați! Ionuț Pucheanu este schimbarea în care credem! ’’

Florea Dochița
Florea Dochița

54 de ani, Profesor Invățământul preșcolar

 

Este absolventă a Universității „Spiru Haret”– București, Facultatea de sociologie-psihologie, specializarea Psihologie.  În prezent urmează cursurile programului de masterat didactic interdisciplinar – master educațional din cadrul Universității „Dunărea de Jos” Galați. În anii de studiu a acumulat cunoștințe teoretice pentru a-și dezvolta o carieră în domeniul educațional și managerial, cercetărilor de management, relațiilor cu publicul, tehnicilor educaționale, dar și cunoștințe generale didactico-manageriale.  De-a lungul carierei didactice – 35 de ani de învățământ din care 26 de ani ca manager în  cadrul unității școlare și-a însușit cunoștințe vaste despre politica managementului educațional implicându-se în toate activitățile profesionale.

Este președintele Consiliului de Administrație, reprezentant al Primăriei Municipiului Galați în C.A. al unor unități preșcolare din Galați, membru în Consiliul Consultativ al Inspectoratului Școlar Județean Galați, responsabil cu formarea continuă/proiecte și programe comunitare, metodist al Inspectoratului Școlar, formator, mentor, evaluator de competente profesionale și  în alte comisii judetene ale Inspectoratului Școlar Județean  Galati.

Candidez la Consiliul Local pentru că vreau să folosesc toate capacitățile mele intelectuale și aptitudinile dobândite de-a lungul carierei profesionale pentru a contribui la o schimbare pe care gălățenii o doresc în orașul lor. Îl susțin pe Ionuț Pucheanu pentru funcția de Primar al Municipiului Galați!’’

Vals Vergiliu Sorin
Vals Vergiliu Sorin

50 de ani, Inginer

 

Are 50 de ani, este absolvent al Universității Politehnice din București, Facultatea de Energetică. A absolvit două Masterate, cu specializare în Management și în Finanțe-Bănci. De asemenea, a obținut o serie de specializări profesionale în SUA, Canada și Germania. Are peste 15 ani de experiență în management de top, în companii naționale precum ELECTRICA sau STAER, precum și în companii     regionale precum MENAROM-PEC.
 
Vals Vergiliu Sorin a demonstrat profesionalism și responsabilitate în deciziile manageriale, transparență accentuată a actului decizional și a dezvoltat  relatii cu partenerii sociali, cu sindicate și cu societate civilă. Are peste 3 ani experiență în administrația locală, fiind Consilier Local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Galați.
”Entuziasmul, tenacitatea, fidelitatea și pasiunea mea pentru reușită sunt trăsături pe care sunt onorat să le pun la dispoziția echipei noastre și ale gălățenilor. Împreună cu Ionuț Pucheanu la Primăria Galați vom face o schimbare de care Galațiul are nevoie !”
Bogatu Iorgu Viorel
Bogatu Iorgu Viorel

39 de ani, Profesor

 

Candidează din partea PSD pentru Consiliul Local al Municipiului Galați.
”În această campanie electorală, nu vreau să vin în fața dumneavoastră cu promisiuni, nici cu o lista de așa-zise soluții care să vă “garanteze” rezolvarea problemelor orașului nostru. Vreau doar, ca alături de dumneavoastră, orașul nostru să cunoască progresul.
Nimeni nu poate reuși singur, motiv pentru care am nevoie de sprijinul și de implicarea dumneavoastră. 
Vin azi în fața dumneavoastră pentru că sunt un bun gospodar, cu simț practic, onest și determinat să duc până la capăt misiunea pentru care m-ați învestit, iar experiența dobândită în calitate de manager al unui serios liceu gălățean vine să completeze aceste atribute. Soluția nu este emigrarea ci implicarea noastră a tuturor pentru un viitor mai bun.
Orașul nostru e casa noastră, de el depinde viitorul copiilor noștri. De noi depinde SCHIMBAREA!
Potirniche Gheorghe
Potirniche Gheorghe

69 de ani, Economist

 

Este de profesie economist, cu o experiență indelungată în conducerea activităților administrative și economice. Este un foarte bun organizator și a dovedit eficiență în urmărirea și susținerea obiectivelor de investiții. Este un om onest și cu dorință de a face mai mult pentru orașul Galați 
 
”Totul pentru schimbarea Orașului Galati !”
Onișor Mirela
Onișor Mirela

57 de ani, Profesor

 

Este inginer, profesor grad didactic I și director la Colegiul Tehnic „Radu Negru” din Galați.
 
Principala preocupare a candidatei PSD a vizat corelarea mediului educațional pentru elevi și adulți cu nevoile mediului economic al județului și orașului Galați. Crede cu convingere că absolvenții gălățeni reprezintă o alternativă valoroasă pentru agenții economici. 
 
Prin proiecte cu finanțare europeană a avut în vedere  stimularea inovării şi creativităţii, inclusiv a spiritului antreprenorial, la toate nivelurile de educaţie şi de formare profesională.
 
În mod constant promovează asigurarea  şanselor egale în educaţie pentru elevii proveniţi din medii dezavantajate, prin  promovarea voluntariatului și a  implicării în comunitate.
 
Este autor de standarde profesionale, consilier pentru alegerea carierei, formator pentru cursuri adulții iar prin activitatea desfășurată urmărește permanent  creșterea prestigiului școlii la nivel local și național.
 
”Împreună cu Ionuț Pucheanu și cu echipa de consilieri locali a PSD, Galațiul are șansa la o schimbare!
Stavăr Sorin
Stavăr Sorin

48 de ani, Economist

 

Este de profesie economist, absolvent al Universității ,,Dunărea de Jos” și al unui Masterat în Afaceri Internaționale. Candidează la Consiliul Local din dorința de a schimba lucrurile în bine și crede cu convingere că schimbarea orașului trebuie să se facă din interior, prin implicare și respect față de gălățeni.

‘‘Împreună cu un primar hotărât, cum este Ionuț Pucheanu, vom reuși să redăm strălucirea orașului nostru, astfel încât fiecare gălățean să simtă o schimbare în viața de zi cu zi!’’

Voicu Costică
Voicu Costică

54 de ani, Doctor Inginer

Gafton Costel
Gafton Costel

31 de ani, Inginer

Bejan Alexandru-Igor
Bejan Alexandru-Igor

32 de ani, Jurist

Borteș Didina
Borteș Didina

47 de ani, Economist

Poalelungi Dumitru
Poalelungi Dumitru

26 de ani, Economist

Homner Gelu
Homner Gelu

48 de ani, Profesor

Ciucă Rodica
Ciucă Rodica

55 de ani, Economist

Munteanu Cristian-Eugen
Munteanu Cristian-Eugen

30 de ani, Inginer

Profir Marian
Profir Marian

39 de ani, Economist

Mitrea Viorel
Mitrea Viorel

55 de ani, Inginer

Magearu Dragoș-Lucian
Magearu Dragoș-Lucian

32 de ani, Economist

Alexandru Daniel
Alexandru Daniel

40 de ani, Inginer

Axente Dragoș-George
Axente Dragoș-George

35 de ani, Inginer

Ciorâță Tincuța
Ciorâță Tincuța

37 de ani, Profesor Invățământ Preșcolari

Chicoș Gheorghe
Chicoș Gheorghe

65 de ani, Inginer

Furtună Elena-Mirela
Furtună Elena-Mirela

36 de ani, Inginer

Zlătaru Claudiu-Eduard
Zlătaru Claudiu-Eduard

28 de ani, Inginer Protecția Mediului

Tiron Georgeta
Tiron Georgeta

52 de ani, Consilier Juridic

Bonef Marian
Bonef Marian

32 de ani, Inginer