Despre mine

Sunt Ionuț Pucheanu, m-am născut în 1981 în Galați, într-o familie care m-a învățat ce înseamnă responsabilitatea, respectul și munca bine făcută. Mama mea este educatoare , iar tatăl, a fost polițist.

Am absolvit Facultatea de Drept, Nicolae Titulescu, din București și am urmat studii postuniversitare în cadrul Institutului Diplomatic Român.

Am crescut în Galați, în cartierul Tiglina 1 și am văzut cum orașul nostru a rămas blocat în timp. Astăzi, după 26 de ani de la Revoluția din 1989, trăim într-un oraș gri, în care tinerii își fac planuri de plecare, iar părinții și bunicii noștri trăiesc resemnați.

Am intrat în politică în anul 2008, cu dorința de a schimba ceva în orașul în care m-am născut. De trei ani sunt director al serviciul de salubrizare, ECOSAL, iar înainte să lucrez în administrație am condus propria mea afacere, o companie în care am investit multă muncă și dedicare și de ale cărei rezultate sunt foarte mândru.

Astăzi, candidez la Primăria Galați din partea PSD. Am acceptat nominalizarea partidului meu deoarece cred că orașul nostru are nevoie la conducerea lui de oameni noi, tineri, care au demonstrat că pot face performanță. 

 

Candidez la Primăria Galați pentru că vreau să trăim într-un oraș în care fiecare om să aibă siguranța zilei de mâine, un oraș din care tinerii să nu mai plece, un oraș în care apa caldă, locurile de parcare și câinii fără stăpân să nu mai fie probleme de care ne lovim zi de zi.

Vreau ca împreună să transformăm Galațiul într-un oraș prosper, așa cum ar trebui să fie cel mai mare port la Dunăre din România. Vreau să trăim într-un oraș modern, în care niciunul dintre noi să nu se rușineze, ci să fie mândru cu tot ce are el de oferit.

 

Fii voluntar în schimbarea orașului.